Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Građanski dijalog Regija u fokusu, mladi u akciji koji će se održati 8. lipnja 2018. godine u prostoru Gradskog muzeja Vukovar od 10.00 do 15.00 h.

Građanski dijalog u okviru Dana mladih Vukovar, a u sklopu projekta Unfolding the Danube Hub for Mutual Understanding and Economic Prosperity provodi Europski dom Vukovar s partnerima iz Hrvatske, Mađarske, Njemačke i Srbije i u kojoj će se 60 građana, mladih i aktera koji rade s mladima iz Mađarske, Srbije i Hrvatske susresti u svrhu umrežavanja i razvoja ideja za nastanak i jačanje učinkovite regije.

Osiguravamo vrijeme i prostor kako bismo čuli Vaše potrebe, ideje i prijedloge: Što je potrebno kako bi regija uz granice Hrvatske, Mađarske i Srbije postala učinkovitija? Kako možemo pojačati suradnju između susjednih zemalja? Imaju li mladi u trima državama slične potrebe?

Imate li ideje? Želimo ih čuti! Imate konkretne projektne prijedloge? Dođite i umrežite se, pronađite partnere! Želimo Vas podržati u daljnjem razvoju projektnih ideja i pronalaženju mogućnosti realizacije.

Pridružite nam se na građanskom dijalogu te kroz razgovor i razmjenu ideja dajte svoj doprinos razvoju prekogranične suradnje i time jačanju učinkovitog susjedstva.

Prijave putem linka najkasnije do ponedjeljka 4.lipnja 2018. 

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na adresu edvu@edvu.hr ili telefonom na broj 032 450 096.

Zahvaljujemo što ćete informaciju o građanskom dijalogu proširiti dalje. Radujemo se susretu i suradnji na Građanskom dijalogu!