Što ste po zanimanju? ( Što biste još htjeli podijeliti?)

Moje ime je Dario Matić. Rođen sam 1990 g. u Vukovaru.
2009 g. upisao smjer snimanja na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu i diplomirao 2013 g. Fotografijom se bavim od 2007 g.
Primarni fokus iskazujem na području klasične crno bijele fotografije i radu sa starim fotografskim tehnikama.

Zašto ste se odlučili za rad na projektu „SKVIK“?

Za rad na projektu SKVIK sam se odlučio zato što smatram da se kroz sudjelovanje u ovakvoj vrsti programa na jedan brz i efikasan način može prenijeti znanje svima koji su zainteresirani naučiti nešto novo ili onima koji žele proširiti paletu već postojećeg znanja.

Što Vam je važno prenijeti sudionicima radionica?

Sudionicima radionica mi je važno prenijeti neke bazične principe i tehnike na kojima se zasniva fotografija. Nakon savladavanja osnova ćemo se pozabaviti raznim fotografskim tehnikama koje za cilj imaju razvijanje praktičnog znanja kao i kreativnosti kod samih sudionika.

Što konkretno sudionici mogu očekivati na Vašoj radionici?

Korisnici mogu očekivati određenu količinu teoretskog znanja koja ću prezentirati kroz sama predavanja i dosta praktičnih vježbi kroz koje će se imati priliku upoznati sa raznim fotografskim tehnikama i principima koji im mogu pomoći u daljnjem bavljenju s fotografijom.
Program radionica nije striktno definiran i vrlo rado ga  možemo prilagoditi temama koje najviše zanimaju same sudionike.

Za više informacija o projektu posjetite: edvu.hr/projekti/skvik

Podsjećamo, projekt SKVIK- Stvaramo kulturu virtualno i kreativno provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali (OPULJP). Ukupna vrijednost projekta je 499.800,00 HRK uz odnos sufinanciranja iz Europskog socijalnog fonda (ESF) 85% (424.830,00 HRK) bespovratnih sredstava te 15% (74.970,00 HRK) iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Cilj projekta je razvoj vještina i uključivanje mlađih od 25 i starijih od 54 godina s područja grada Vukovara u online programe stvaranja i konzumiranja umjetničkih sadržaja i programa.

Trajanje projekta je od 16. lipnja 2021. do 16. lipnja 2022.

Za više informacija o projektu obratite nam se  na skvik@edvu.hr ili na 032 450 096.

Više informacija o EU fondovima dostupno je na stranicama:

*Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Europskog doma Vukovar*